Direct la continutul paginii »

Activ Metal Gaz Srl
Echipamente de scena ce au fost create pentru a crea o ninsoare silentioasa de confetti. Pot fi montate pe o grinda sau pe tavan. Pot fi controlate conectandu-le la un dimmer sau la un dimmer pack folosind un controller DMX. Datorita ventilatorului cu rotatie variabila echipamentul reprezinta solutia perfecta pentru a creea efectele speciale din teatre, televiziune, prezentari de moda, spectacole si festivale.

In vederea dezvoltarii si a asigurarii rapide a produselor catre clientii nostrii, Activ Metal Gaz SRL a investit prin achizitionarea de butelii, autoutilitare pentru transport si prin construirea la Agigea a unei statii de imbuteliere pentru Oxigen, GPL si Bioxid de Carbon, oferind si alte gaze imbuteliate cum ar fi: Argon, Amestec C18, Acetilena, Amestecuri de gaze pentru industria alimentara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Activ Metal Gaz Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Activ Metal Gaz Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Activ Metal Gaz Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.