Direct la continutul paginii »

Umuc SaSC UMUC SA este specializata in executia de utilaje pentru industriile chimica, petrochimica si rafinarii, precum si constructii navale.

Marca inregistrata din anul 1968, uzina noastra produce pentru industriile mai sus mentionate o gama larga de utilaje cum ar: rezervoare, recipiente sub presiune, reactoare, coloane, tancuri de stocare, schimbatoare de caldura, cuptoare pentru rafinarii, orice fel de constructii metalice, pompe verticale pentru rafinarii si irigatii, constructii navale, blocsectii de volum, capace de guri de magazie, outfitting etc.

UMUC SA este apreciata de catre clientii sai pentru calitatea produselor executate, castigand un binemeritat renume in domeniul constructiei de utilaj pentru chimie, petrochimie si rafinarii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Umuc Sa se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Umuc Sa in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Umuc Sa, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.416