Direct la continutul paginii »

Romdil Prod SRLRomdil face parte din GRUPUL de COMPANII A.A.& K., un grup de renume international avand sediul general in Turcia. Istoria firmei Romdil a inceput cu punerea in fuctiune la Bucuresti, in anul 1995, a unei linii de productie a gumei de mestecat. De-a lungul anilor productia s-a diversificat , ajungand la peste 100 de produse de la biscuiti si ciocolata pana la bomboane si napolitane.

Pentru a-si putea indeplini principalele obiective: o calitate superiaora a produselor precum si servicii mai bune pentru clientii sai, in 2001, romdil a efectuat investitii importante intr-o noua locatie de productie cu o suprafata totala de 53000 mp. situata in municipiul Baia Mare. Impreuna cu alte investiti efectuate in acelasi an, prin noile linii de productie achizitionate., am inceput sa diversificam activitatea companiei cu noi produse. Astfel, putem oferi o gama de produse mult mai larga, cu multiple sortimente noi, pentru o categorie mai larga de consumatori. Mai mult, folosind experienta si relatiile companiei-mama, am reusit sa patrundem cu produsele noastre si pe piata internationala.

Avand in spatele logistica si experienta proprie , precum si modul de vanzare directa, folosita de distribuitorii nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romdil Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romdil Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romdil Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.200