Direct la continutul paginii »

Tifel SrlBazându-se pe experienţa acumulată şi conlucrând cu firme de renume mondial din ţări ca Statele Unite, Germania, Olanda, Suedia - HOECHST, ROHM und Haas, BASF, Ciba Geigy, NeoResins, Celanese, Alberdingk Boley -, societatea TIFEL garantează, prin ingredientele şi prin procesele tehnologice, o calitate constantă a produselor oferite, comparabilă cu cea europeană.

Infiinţată în 1993, Societatea Comerciala TIFEL SRL, a fost prima întreprindere din România care a început să producă lacuri şi vopsele diluabile cu apă. Impactul pe care l-a avut asupra pieţei româneşti a fost atât de important încât, în cei 17 ani de funcţionare, numele firmei a ajuns să fie sinonim cu vopsele diluabile cu apă. Mai ales în regiunile din vestul ţării, cuvântul "tifel" este folosit în mod curent pentru a denumi generic o întreagă clasă de produse, cea a vopselelor lavabile.

În viitor se intenţionează lărgirea gamei de produse şi dezvoltarea reţelei proprii de distribuţie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tifel Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tifel Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tifel Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.533