Direct la continutul paginii »

Safety Group SRLIn conditiile aderarii la UE, normele europene cu privire la protectia si securitatea in munca au devenit valabile si pe teritoriul Romaniei.

Asa ne-am nascut noi, SAFETY GROUP, ca raspuns la necesitatea de a oferi echipamente si incaltaminte de protectie de calitate europeana care sa satisfaca cerintele legale privind securitatea si protectia muncii in orice domeniu de activitate.

Deoarece nu facem compromisuri cu privire la calitate, iar pretul este intotdeauna cel mai bun, in mai putin de doi ani cele mai importante companii din Transilvania au inceput sa se aprovizioneze de la SAFETY GROUP

Oferta noastra de echipamente de protectia muncii cuprinde peste 1800 articole (salopete, halate, incaltaminte, manusi, masti, ochelari, casti, detectoare gaz, prim ajutor etc) produse de una dintre cele mai importante firme din acest domeniu de pe piata europeanaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Safety Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Safety Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Safety Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.745