Direct la continutul paginii »

Swedish House SRL
Aria de reprezentare pe care o acoperim cuprinde tot teritoriul Romaniei. Solutiile tehnologice, instalatiile si utilajele firmelor pe care noi le reprezentam pot fi intalnite in toata tara. Portofoliul nostru de clienti cuprinde peste 100 de companii, de la companii multinationale si panala companii cu mai putin de 10 angajati.Sediul firmei este la aproximativ 100 km-vest de Bucuresti, in Pitesti, traditional centru industrial romanesc cu bogata experienta in domeniul tehnologiilor de avangarda.


Compania noastra este astfel organizata, incat fiecare client este in permanenta in contact direct cu un singur reprezentant SWEDISH HOUSE
responsabilul de proiect. In acest fel, relatiile de colaborarContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Swedish House SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Swedish House SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Swedish House SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.428