Direct la continutul paginii »

Chei Service Generale SRLLacatele MUL-T-LOCK ridica la un nivel inalt notiunea de siguranta si protectie oferite de un lacat.Mecanismul de inchidere este protejat de o carcasa de otel , belciugul este tratat cu Boron.Pot fi incluse in sistem MASTER KEY sau KEY ALIKE.

Sistemul MASTER KEY reprezinta o solutie de inchidere mecanica bazata pe cheie . Nevoia de a controla accesul in anumite zone este satisfacuta prin confort si siguranta.

Cheile acestui sistem sunt protejate impotriva copierii neautorizate si nu se pot reproduce decat in centrele de chei autorizate pe baza diagramelor primite care contin codurile pentru chei si cilindri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Chei Service Generale SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Chei Service Generale SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Chei Service Generale SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.753