Direct la continutul paginii »

Silcor SRLÎn acest sens avem in dotare masini de indoit la rece tevi din otel cu pereti subtiri , prelucrari prin aschiere, sudura WIG-MIG, taiere, îndoire, prelucrarea tablelor , etc.

Societatea comerciala SILCOR este recunoscuta in domeniul amenajarilor interioare si exterioare pentru calitatea produselor si a finisajelor ireprosabile.

S. C. SILCOR S.R.L. FOCSANI este o companie romaneasca privata, infiintata in 1998 avand ca obiect principal de activitate executia de structuri metalice din otel inox si otel carbon .

Echipele noastre de montaj se deplaseaza pentru dumneavoastra oriunde in Romania, transportul si montajul fiind incluse in pret.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Silcor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Silcor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Silcor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.587