Direct la continutul paginii »

Mark SRLMARK produce echipamente de control al climatizării începând cu anul 1945. MARK este in Europa cel mai mare producător, cu o gamă largă de produse pentru piaţa industrială şi a utilităţilor.

Varietatea produselor noastre ne dă posibilitatea să oferim soluţiile cele mai bune tocmai datorită faptului că nu depindem de un singur produs, furnizor sau reţea de distribuţie

Dea lungul celor 64 de ani de existenţă MARK s-a dovedit a fi un partener de încredere pentru firmele de instalatii din Europa. Calitatea produselor şi suportul tehnic acordat firmelor de instalaţii sunt două din cele mai mari valori ale companiei Mark.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mark SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mark SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mark SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.