Direct la continutul paginii »

Rusu Metalimex SRLPâna în prezent societatea a crescut constant din punct de vedere al volumului activitatii si calitatii produselor, reusind sa satisfaca toti clientii, atât persoane fizice cât si persoane juridice.

Societatea este specializata în productia de elemente, ansamble si lucrari în fier forjat, hale industriale, fiind autorizata conform EN ISO 3834-2, cu certificat numarul 025/1 de catre European Federation for Welding, Joining and Cutting – prin ISIM Cert Timisoara.

Dupa o activitate de aproximativ 10 ani în domeniul metalelor in tara si 6 ani în Italia si Franta în domeniul fierului forjat, fratii Relu si Silviu Rusu au înfiintat în anul 1996 S.C. RUSU METALIMEX S.R.L. Focsani.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rusu Metalimex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rusu Metalimex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rusu Metalimex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.060