Direct la continutul paginii »

Elcons 2000 SRLOferim produse comparabile calitativ cu cele similare ale concurenței la prețuri atractive, ajustabile funcție de volum, periodicitatea comenzilor, istoricul relațiilor de colaborare…

Echipa managerială și personalul tehnic de conducere au ani buni de experiență în producție ceea ce face ca produsele noastre să fie realizate în conformitate cu normele actuale de execuție specifice fiecărui produs în parte și să satisfacă pe deplin nivelul de calitate impus de aplicațiile dumneavoastră.

ROMFERCHIM S.R.L. oferă partenerilor săi o paletă diversă de sârme și produse din sârmă realizând în mod curent cuie pentru construcții; sârmă tare mată; sârmă moale neagră, inclusiv sârmă bobinată pentru agricultură etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elcons 2000 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Elcons 2000 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elcons 2000 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.411