Direct la continutul paginii »

Rosim S Unic SRLCu o experienta de peste 10 ani in amenajarea bailor, Rosim’s ofera o gama larga de produse ce exceleaza prin calitatea deosebita si design, precum si prin serviciile profesioniste de consultanta, de instalare si montaj al produselor, si nu in ultimul rand service in perioada de garantie si post garantie.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, Rosim’s si-a ales cu mare grija portofoliul de brand-uri comercializate, detinand exclusivitate pe piata romaneasca a brand-ului KOHLER USA, lider mondial in domeniul obiectelor sanitare, si completand portofoliul cu alte brand-uri renumite, precum
ROCA SPANIA, lider european in domeniu,

VIEGA GERMANIA, cel mai important producator european de instalaţii, fitinguri, rezervoare de WC îngropate şi alte accesorii,

RIHO si ROLTECHNIK in calitate de producatori importanti de cazi si cabine de dus din Cehia precum si

EMCO Germania si Novaservis Cehia, importanti producatori de accesorii de baieContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rosim S Unic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rosim S Unic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rosim S Unic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.