Direct la continutul paginii »

Metal Corporation SRLIn calitate de dealer al concernului JINDAL SAW Ltd. India, SC Metal Corporation SRL, furnizează ţevi pentru explorarea şi extracţia petrolului şi a gazelor naturale, într-o gamă dimensională cuprinzătoare.

Producem garduri, porti, balustrade fier forjat, lampadari, banci, cosuri de gunoi, elemente de scari si alte obiecte din fier forjat la cererea clientilor.

Va oferim produse de fier forjat de cea mai buna calitate pentru toate nevoile dumneavoastra. Traditia de sute de ani a mesterilor fierari se amesteca cu perfectiunea ultimelor tehnologii, in a va oferi, la comanda dumneavoastra, produse de fier forjat de cea mai buna calitate.

In aceasta perioada de functionare a companiei, am reusit sa dobandim o serie de certificari internationale: SR EN ISO 9001 : 2001, SR EN ISO 14001 : 2005, OHSAS 18001 : 2004Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Metal Corporation SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Metal Corporation SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Metal Corporation SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.064