Direct la continutul paginii »

Novo Sell SRLSC Novo Sell SRL este o firma infiintata in 2007 in judetul Bacau si care are ca domeniu de activitate comercializarea de statii de epurare a apei, precum si a altor echipamente de colectare si de preepurare a acesteia.

In conditiile aderarii tarii noastre la Uniunea Europeana si a acceptarii standardelor si valorilor europene, nevoia clientilor - atat persoane juridice cat si persoane fizice - de a primi asistenta in alegerea celor mai eficiente solutii pentru rezolvarea problemelor de mediu cu care se confrunta a crescut, acesta fiind un motiv important in decizia firmei de a se implica in acest sector al economiei.

Ca importator al JPR System : separatoare de hidrocarburi la showroom Mercedes Piatra Neamt, showroom Fiat Bacau, magazin Praktiker Focsani, magazin Penny Market Buhusi, Urziceni si Patarlagele, magazin Plus Rosiorii de Vede, magazin Baumax Pitesti, complex Natura Center Afumati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Novo Sell SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Novo Sell SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Novo Sell SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.