Direct la continutul paginii »

Parc Industrial Gorj SRLDurata de închiriere este de 15 ani cu posibilitatea de prelungire, iar valoarea chiriei va fi reactualizată din 2 in 2 ani in funcţie de creşterea nivelului salariului minim pe economie din România raportat în euro. În cazul în care suprafaţa care se doreşte să fie închiriată nu se ridică la standardele solicitate de către cel care doreşte să închirieze, putem negocia ca acesta să investească în suprafaţa respectivă (lucrări de hidroizolaţie etc), iar noi îi vom reduce lunar chiria cu maxim 30% până la amortizarea investiţiei.


În momentul de faţă în Parcul Industrial Gorj îşi desfăşoară activitatea 15 societăţi comerciale, desfăşurând activităţi de producţie din următoarele domenii de activitate: prelucrări mecanice, confecţii metalice, confecţii îmbrăcăminte, prelucrarea lemnului, producţie produse alimentare, producţie cuie, producţie subansamble pentru construcţie de maşini auto, creându-se până în prezent aproximativ 300 de locuri de muncă.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Parc Industrial Gorj SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Parc Industrial Gorj SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Parc Industrial Gorj SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.032