Direct la continutul paginii »

Design Inox Construct SRLMomentul ideal montajului este inainte de lavabila, in perioada finisajelor, Se pot monta pe treapta sau pe vang (lateral), este indicat montajul e lateral deoarece pastreaza treapta libera. Pentru montajul pe vang este necesar un spatiu de aproximativ 20 cm intre cele doua rampe.

Societatea noastra produce balustrade decorative executate din inox si cu insertii de lemn.

Va stam la dispozitie cu o gama vasta de modele si deasemeni putem executa orice model la comandat in functie de cerintele dumneavoastra!

Inoxul utilizat este de cea mai buna calitate, importat din Italia si avand certificat de calitate!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Design Inox Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Design Inox Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Design Inox Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.