Direct la continutul paginii »

Tantal Recycling Paper SRLReciclarea deseurilor a devenit in Romania ultimilor 20 ani o adevarata industrie, stimuland dezvoltarea IMM-urilor si implicit dezvoltarea intregii economii. In prezent, acest domeniu asigura locuri de munca, precum si un mediu ecologic din ce in ce mai dezvoltat.

Activitatea de reciclare a deseurilor ofera surse alternative de materii prime si contribuie la reducerea presiunii poluante a deseurilor asupra mediului.

S.C. TANTAL RECYCLING PAPER S.R.L. adopta o strategie pe termen lung bazata pe investitii, urmarind realizarea celor doua obiective principale:

cresterea gradului de satisfactie al clientilor prin imbunatatirea calitatii produselor si oferirea de servicii prompte
cresterea cantitatilor prelucrate

S.C. TANTAL RECYCLING PAPER S.R.L. a fost fondata in 2008 in Deva si este o companie national recunoscuta pe plan local pentru serviciile de reciclare a hartiei, cartonului si mase plastice,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tantal Recycling Paper SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tantal Recycling Paper SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tantal Recycling Paper SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.009