Direct la continutul paginii »

Liderplast SRLSuntem posesori ai ISO 9001/2001 de 4 ani. Avem implementat marcajul C.E. pentru usi si ferestre din PVC si aluminiu, respectiv pachet termopan si dispunem de o linie complet automatizata de productie geam termopan termoizolator

Liderplast respecta normele CE si toate strandardele Uniunii Europene privind calitatea in constructii si in productia de usi di ferestre din PVC si Aluminiu.

Firma S.C. LIDERPLAST S.R.L., partener autorizat a TERAPLAST, dispune de cea mai performanta fabrica automatizata de tamplarie din PVC si aluminiu din Transilvania.

Structuri din PVC, armat cu oţel zincat, ce permit accesul in incinte.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Liderplast SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Liderplast SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Liderplast SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.