Direct la continutul paginii »

Costiui SRLS.C. COSTIUI S.R.L. considera ca principalul factor al dezvoltarii durabile a organizatiei este cunoasterea si satisfacerea in permanenta a cerintelor si asteptarilor clientilor.

Firma detine licenta de aplicare a monogramei API-5CT pentru executia si livrarea mufelor pentru tevi utilizate in industria petroliera.

Compania produce mufe si reductii pentru tevi de extractie si burlane utilizate in industria petroliera.

De asemenea, sunt fabricate diverse dimensiuni de mufe, reductii si alte componente cu utilizari diverse in exploatarile petroliere.

Prin intreaga sa activitate, organizatia urmareste cresterea prestigiului ei, in conditiile de concurenta pe piata pe care activeaza, si obtinerea increderii partenerilor de afaceri astfel ca acestia sa devina clienti permanenti si de lunga durata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Costiui SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Costiui SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Costiui SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.963