Direct la continutul paginii »

Eurotechnic SRLProdusele noastre se adreseaza la o gama variata de cumparatori prin cele doua show-room-uri deschise in Piatra Neamt si Roman oferind de la partenerii nostri urmatoarele produse :
- de la HUSQVARNA Suedia – motoferestraie, masini de tuns gazonul, motosape, trimere, accesorii, piese de schimb, echipamente de protectie, service, etc.

Toate produsele noastre respecta normele de protectie a muncii si sunt recunoscute pe plan national si international pentru calitatea lor.

echipamente si accesorii pentru exploatari forestiere si silvicultura, motounelte, motoferastraie, masini si tractoare pentru tuns gazon, tractoare agricole si motocositori FERRARI, motoprasitori, motocultoare

Profesionalismul si experienta personalului acumulata prin anii de lucru direct in productie este pusa in slujba cumparatorului in celel mai mici detalii, acesta beneficiind de consultatnta gratuita dar si de serviciile de service de o inalta calitate prin personalul technic calificat in aceste domenii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eurotechnic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eurotechnic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eurotechnic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.