Direct la continutul paginii »

Soft Plastic SRLBine ati venit pe site-ul societatii Soft Plastic, infiintata in anul 2003 ca urmare a ideii unei echipe tinere si pline de entuziasm!


Bazata pe capital integral romanesc, firma noastra a avut si are ca prim obiectiv satisfacerea unei game cat mai largi de gusturi si necesitati pe piata romaneasca de ambalaje din material plastic.

Calitatea produselor noastre este cert garantata de folosirea unor materii prime etichetate ca facand parte din topul pietei de profil si de eforturile necontenite de a tine pasul cu cele mai inalte standarde de pe piata.

Saci subtiri individuali sau rola (LDPE & HDPE

Saci grosi

Sacosele tip maieu sunt confectionate din polietilena de joasa densitate (LDPE).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Soft Plastic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Soft Plastic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Soft Plastic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.