Direct la continutul paginii »

Grimet Construct SRLPrelucrarea manuala a fiarului forjat, un mestesug cu o traditie de sute de ani, a fost si va ramane o imbinare a utilului cu arta. Si ca in orice arta, exista o viziune artistica a carei innoire poate deveni o provocare.

Parfumul secolelor trecute ,al palatelor superbe si al castelelor ferecate in fier forjat si piatra cioplita , al portilor monumentale ,garduri si grilaje care ascund comori si un lux nebanuit- acesta este decorul mirific pe care vi-l propune GRIMET CONSTRUCT.

Pe langa lucrarile din fier forjat putem confectiona si structuri metalice de mari dimensiuni si greutati precum: panouri publicitare, hale industriale, copertine – structuri metalice de o inalta rezistenta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Grimet Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Grimet Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Grimet Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.