Direct la continutul paginii »

M.m. Metal Design SRLSocietatea M.M Metal Design S.R.L. a fost deschisă în anul 1994. Pe parcursul anilor am tot crescut, iar în urmă cu 3 ani ne-am deschis si atelierul de fierărie.

Suntem deschisi la proiecte noi si la opiniile dumneavoastra. Va oferim suportul necesar si nenumarate modele si schite de unde va puteti inspira.

Am adunat cei mai pricepuţi meşteri în ale fierăritului şi am achiziţionat cele mai performante maşinării.

Ne place ceea ce facem şi de aceea lucrurile noastre sunt deosebite. Deşi in acest domeniu de 3 ani, experienţa noastră în domeniul fierului forjat este bogată.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale M.m. Metal Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre M.m. Metal Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii M.m. Metal Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.885