Direct la continutul paginii »

Ze SRLFirma noastra a fost infiintata pentru a satisface nevoile agriculturii Rominesti si a agricultorului Roman in conformitate cu normele Europene .

Principalul nostru obiect de activitate fiind comertu cu utilaje agricole si pentru prelucratea laptelui , aparate de muls instalatii si sali de muls tancuri pentru racirea laptelui tractoare si accesorii etc. dar si utilaje pentru constructii.

Vidanjele Meprozet sunt destinate colectari apei uzate dejectiilor si apei curate din ferme si gospodarii.

Tancurile pentru racirea laptelui Frigomilc se adreseaza tuturor fermierilor si colectorilor de lapte fiind unele dintre cele mai fiabile si mai ieftine de pe piata

Utilajele multifunctionale Multione se adreseaza atit fermierilor cit si firmelo de constructii si amenajari , avind o gama foarte variata de intrbuintariContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ze SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ze SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ze SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.