Direct la continutul paginii »

Pacovis Romania SRLDeşi suntem o firmă relativ tânără, experienţa personală de peste 15 ani şi relaţiile cu Pacovis Elveţia ne recomandă ca un partener de încredere.

Am pornit în anul 2001, ideea de bază comună a fost înfiinţarea unei firme producătoare de condimente, mixuri de condimente, aditivi alimentari şi alte produse individualizate pentru industria cărnii, care să urmărească şi să reflecte cerinţele tehnologice ale producătorilor de preparate din carne şi gusturile tradiţionale ale consumatorilor.

Îmbinând tehnologia modernă, experienţa de 70 de ani în domeniu şi calitatea superioară a materiei prime din Elveţia cu gustul tradiţional Românesc, firma Pacovis Romania Srl a reuşit ca produsele ei să garanteze o calitate net superioară şi să satisfacă cerinţele tuturor clienţilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pacovis Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pacovis Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pacovis Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.718