Direct la continutul paginii »

Gilinox SRLGILINOX fost înfiinţată în 2007 şi gestioneaza un stoc unic de peste 5.000 de articole diferite. GILINOX funcţionează ca un „one-stop shop” si livreaza de regula produsele solicitate in 24 de ore.

• Metale & Plastic Industrial: plăci, foi, rulouri, bare, profile laminate, profile extrudate, ţevi rotunde si rectangulare, tuburi cu pereti grosi si fire. Toate produsele sunt disponibile intr-o varietate de tipodimensiuni, incluzand dimensiuni si calitati atipice.

• Tevi, fitinguri, robineti si accesorii pentru sistemele de protecţie împotriva incendiilor, industria alimentară si medicala

• Accesorii pentru sudura

• Produse decorative: Scari si balustrade, gratare metalice, tabla decorativa din inox şi altele.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gilinox SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gilinox SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gilinox SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.