Direct la continutul paginii »

Conservfruct SRLCONSERVFRUCT este o companie infiintata in anul 1993 si specializata in producerea de conserve din legume si fructe.

CONSERVFRUCT Baltatesti este situata in nord-estul Romaniei ,in judetul Neamt , in apropierea vestitelor manastiri Neamt , Secu , Sihastria , Agapia si Varatec , intr-o zona in care prepararea si pastrarea legumelor este o trditie binecunoscuta si apreciata de toti cei care viziteaza aceasta zona a tarii.

Compania se bucura de un manageriat si de tehnologi cu experienta de mai bine de 30 de ani in domeniul prelucrarii legumelor si fructelor. In acelasi timp utilajele folosite in procesul tehnologic sunt capabile sa satisfaca standardele de calitate cerute atit de piata interna cit si de cea externa. Din anul 2003 s-a impelmentat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2001 .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Conservfruct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Conservfruct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Conservfruct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.037