Direct la continutul paginii »

Dan Sepsi SRLS.C. DAN SEPSI S.R.L. are sediul central in municipiul Ploiesti, avand puncte de lucru in mai multe localitati din judetul Prahova. Organizatã juridic ca societate comerciala cu raspundere limitata, societatea se prezintã ca un partener de incredere, flexibil, intotdeauna disponibil, activitatea sa extinzandu-se la:

- transportul rutier de persoane prin curse regulate si curse regulate speciale
- transport rutier international de persoane
- activitati de service reparatii si intretinere auto


Un alt domeniu caruia i se acorda atentie deosebita este transportul ocazional de persoane prin intermediul agentiilor de turism cat si in regim de colaborare atat cu persoane fizice cat si cu societati comerciale in baza unei comenzi de transport.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dan Sepsi SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dan Sepsi SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dan Sepsi SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.353