Direct la continutul paginii »

Tudan SRLTudan a fost infiintata in anul 1993 de catre CARAPIDIS DANIEL, in prezent unicul actionar al firmei.

Tudan este inregistrata la OFICIUL REGISTRULUI COMERTULUI sub numarul J51/363/1993,la MINISTERUL FINANTELOR cu codul RO 4445133.Sediul social al firmei este pe strada GRIVITA nr.149 CALARASI ,iar punctul de lucru este situat pe str BELSUGULUI in interiorul Autogarii ORIZONT.


Secretul succesului sta in strategia de dezvoltare a companiei,precum si in munca depusa de echipa Tudanpentru a asigura ritmicitatea curselor,respectarea orelor de program,fidelizarea calatorilor.

Pe viitor,compania intentioneaza asigurarea unor servicii complete clientilor sai,precum si dezvoltarea de activitati conexe transportului de persoane,care sa contribuie la sporirea eficientei,dar si la reducerea costurilor operationale si cresterea continua a nivelului serviciilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tudan SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tudan SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tudan SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.834