Direct la continutul paginii »

Regia Autonoma Transport In Comun SAPrimul pas facut in trasportul public de calatori in judetul Constanta a fost punerea in circulatie a tramcarului in anul 1905-1906 pe ruta Constanta-Techirghiol, acesta putand transporta intre 8 si 14 persoane.

Litoralul Marii Negre, cu un potential economic si turistic de maxima importanta, prin frumoasele statiuni amplasate de-a lungul sau, reprezinta in continuare atractia principala a turistilor romani si straini.

Cu o populatie de peste 300.000 locuitori la care se adauga in fiecare vara, numarul turistilor cazati in statiunea Mamaia sau al celor care viziteaza orasul, Constanta a cunoscut o dezvoltare rapida in ultimii 10 ani.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Regia Autonoma Transport In Comun SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Regia Autonoma Transport In Comun SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Regia Autonoma Transport In Comun SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.340