Direct la continutul paginii »

Sancat Trans SRLTransporturi Interne si Internationale Romania, Italia, Germania, Europa Dispune de un parc auto (reinnoit in 2006) format din camioane cu prelata de 7,5 to si 22 to. Venind in ajutorul colaboratorilor firma dispune si de spatii de depozitare si de utilajele necesare incarcarii/descarcarii, garantand totodata deplina siguranta a marfurilor aflate in custodie.


Politica firmei noastre este succesul garantat la preturi competitive. Obiectivul societatii noastre este acela de a fi mereu alaturi de cerintele clientilor in acest sens fiind deschisi, la propunerile acestora.


Manifesta o permanenta preocupare pentru cresterea nivelului calitativ al serviciilor de transport.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sancat Trans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sancat Trans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sancat Trans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.691