Direct la continutul paginii »

Renarom Trans SRL
Bine ati venit pe pagina de Internet a firmei RENAROM TRANS S.R.L. Baia Mare, firma care a castigat de curand Locul I in domeniul Transporturi si activitati conexe transportului in Maramures.

Va invitam sa ne cunoastem mai bine si asteptam sa ne contactati in vederea unei colaborari de succes atat pentru dumneavoastra cat si pentru noi. Suntem foarte deschisi la nevoile individuale de transport ale fiecarui client si de aceea va oferim intregul nostru suport logistic atat pentru marfa, cat si pentru camionul Dumneavoastra.

Experienta indelungata in transporturi de marfuri a Managerului General Dorel Todoca si a asistentului sau managerial Simona Todoca a asigurat firmei o evolutie constanta de-a lungul celor 14 ani de activitate. Pionii secundari ai afacerii sunt Directorul Cristina Rusu si Florin Ratiu, impreuna cu expertul contabil Carmen Hotea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Renarom Trans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Renarom Trans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Renarom Trans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.988