Direct la continutul paginii »

Etifatrans SRLSC EtifaTrans SRL este o companie românească de transport naţional şi internaţional cu sediul în Braşov, înfiinţată în anul 1996. Etifatrans este membru a UNTRR şi ARTRI şi are ca obiectiv transportul mărfurilor indiferent de cantitate, conţinut şi dimensiuni.


Chiar stimulam dezvoltarea serviciilor noastre bazându-ne pe feedback-ul clienţilor şi al angajaţilor. Astfel prin munca noastră, acoperim necesităţile părţilor implicate atât în prezent cât şi în viitor.


Servicii : sigure, rapide şi eficiente
Pentru ca aceste atribute sa caracterizeze activitatea noastra, am pus la punct cateva elemente de lucru.

De exemplu: monitorizarea camioanelor se face cu ajutorul telefoanelor mobile si a sistemului de supraveghere prin satelit. Sau, marfa transportata este asigurata in functie de valoarea pe care o reprezinta, existand posibilitatea de extindere a politei de asigurare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Etifatrans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Etifatrans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Etifatrans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.105