Direct la continutul paginii »

Auto Stan Team SRL



Fondata in 1997, avand ca domeniu de activitate transportul international de marfuri, AUTO STAN TEAM s-a dezvoltat an de an pe baza unor principii ce vizeaza seriozitatea, profesionalismul si nu in ultimul rand calitatea serviciilor oferite.

Flota auto pe care o detinem ne permite efectuarea transporturilor de tip agabaritic, de autovehicule sau transporturi specializate in constructii. Daca la inceput am fost doar o societate de transport, in timp necesitatea dezvoltarii serviciilor in sectorul logistic a devenit prioritara.

Transporturi Agabaritice

Transport agabaritic intern si international
Efectuam transporturi agabaritice inspre si din urmatoarele tari: AUSTRIA, ANGLIA, BELGIA, BULGARIA, CEHIA, GERMANIA, OLANDA, SLOVACIA, UNGARIA.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Auto Stan Team SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Auto Stan Team SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Auto Stan Team SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.587