Direct la continutul paginii »

Vitrans SRLVitrans este una din cele mai vechi firme de transport international de pe piata romaneasca.Companie premiata in fiecare an de Camera de Comert si Industrii Bacau si Ministerul Transporturilor, cu o echipa cu un know how de aproape 40 de ani. Vitrans este un brand cunoscut si respectat de toti partenerii nostri interni si internationali.

SERVICII

- TRANSPORT INTERNATIONAL DE MARFURI

- TRANSPORT INTERN DE MARFURI

- CASA DE EXPEDITII


Parc Auto

Parcul auto Vitrans include 21 de autotrenuri performante (Mercedes, Volvo si DAF) Euro3 si Euro5.

Semiremorcile parcului cu prelate Schmitz si Kogel au un volum 96 mc si o capacitate de max. 22 de tone.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vitrans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vitrans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vitrans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.250