Direct la continutul paginii »

Glencora Impex SRL
GLENCORA IMPEX este o firma de transport rutier de marfa ce realizeaza transporturi internationale de marfuri generale si confectii pe umerase din/spre Europa, precum si transport intern de marfa. Asigura baza logistica prin depozitele sale.

Parcul auto este compus din autoutilitare, camionete, camioane si este in continua crestere pentru a face fata cererii diversificate, bazandu-ne atat pe capacitatea proprie, cat si pe cea a unor colaboratori atent selectati.

Cautam noi oportunitati pentru a extinde serviciile noastre de transport rutier de marfa si suntem incantati sa discutam orice potentiala cooperare, promovand etica in afaceri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Glencora Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Glencora Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Glencora Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.162