Direct la continutul paginii »

Societatea Nationala De Transport Feroviar De Marfa Cfr Marfa SRLDesprinsă din calea ferată tradiţională în anul 1998 în urma reformei instituţionale, Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă "CFR Marfă" S.A. este în prezent cel mai mare operator de transport feroviar de marfă din România.

Suntem flexibili, oferim siguranţă şi ne adaptăm activitatea pentru a oferi servicii de transport ecologice, sigure şi de cea mai bună calitate care să vină în întâmpinarea celor mai înalte aşteptări ale clienţilor actuali şi viitori.

Activitatea noastră principală o reprezintă transportul feroviar de marfă şi logistica aferentă, în trafic local şi internaţional.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Societatea Nationala De Transport Feroviar De Marfa Cfr Marfa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Societatea Nationala De Transport Feroviar De Marfa Cfr Marfa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Societatea Nationala De Transport Feroviar De Marfa Cfr Marfa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.312