Direct la continutul paginii »

Basarom Prodcom SRLBasarom este unul dintre principalii transportatori de marfa din zona estica a tarii. Cu o flota de 20 de TIR-uri ce au trasee in intreaga europa, va putem pune la dispozitie servicii de transport marfa la cele mai inalte standarde.

Recent, Basarom a devenit distribuitor de panouri sandwich pentru hale, pentru care oferim un raport pret/calitate excelent. Principalul nostru furnizor, ISOMEC Italia ne ofera solutii complete pe care vi le punem la dispozitie, impreuna cu consultanta de care aveti nevoie.

In final, dati-ne un telefon, treceti pe la sediu sau trimiteti-ne o comanda direct de pe site. Suntem convinsi ca acesta este inceputul unei colaborari fructuoase!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Basarom Prodcom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Basarom Prodcom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Basarom Prodcom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.856