Direct la continutul paginii »

Rozoti Prodcom SRLFirma ROZOTI a luat fiinţă în anul 1993, având o tradiţie de prestigiu pe piaţa de transport românească şi europeană. Constituindu-se imediat după liberalizarea pieţei de capital românească, firma ROZOTI este o societate cu capital integral românesc.

Creştem de la an la an. Cifra de afaceri a firmei s-a dublat şi s-a triplat pe măsură. Parcul auto este foarte bine dotat cu autocamioane de ultimă generaţie. Cursele sunt monitorizate cu sistem GPRS care pune la dispoziţie informaţii constante şi rapide astfel încât clientul să ştie în fiecare moment poziţia exactă a mărfii transportate.

Pentru clienţii speciali, care au la dispoziţie programul necesar pentru urmărire, putem oferi acces non stop la sistem nostru de monitorizare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rozoti Prodcom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rozoti Prodcom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rozoti Prodcom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.124