Direct la continutul paginii »

Siterma SRLInca de la infiintare, SC SITERMA SRL a avut in vedere: calitatea lucrarilor executate astfel incat sa asigure satisfactie maxima beneficiarilor, colaborarea cat mai buna cu partenerii nostri interni si externi, urmareste in permanenta sa vina in intampinarea beneficiarilor anticipandu-le asteptarile, prin standardele de executie in ceea ce priveste serviciile oferite, servicii de consultanta gratuite care furnizeaza clientului cea mai buna varianta, soliditatea financiara a firmei, perfectionarea continua a personalului pentru a se putea adapta in orice moment exigentelor internationale.

Din anul 2004 a fost infiintat departamentul transporturi, pentru transportul intern si international de marfuri generale. Parcul auto are in componenta:

- 2 camionete Iveco cu masa maxima autorizata 7,49t (util 3t) si un volum de 36mc, pentru transportul international. Asigurare CMR in valoare de 50.000 Euro.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Siterma SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Siterma SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Siterma SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.375