Direct la continutul paginii »

Daco Trans SRL
Firma noastra este situata in cluj napoca si activeaza din anul 2002 avand activitatea de baza transportul de marfuri generale dar in proportie de 100% in transportul de marfuri .

Pulverulente (marfuri vrac) cu siloizuri de transport speciale de 39 m3 si silozuri de 60 m3 dotate cu compresoare propri de descarcare a marfurilor transportate avind personalul pregatit special pentru deservirea acestor utilaje .efectuam transport de marfuri atat intern cat si international .


Firma presteaza servici de transport intern si international cu silozuri speciale (bulk) de transport marfuri pulverulente vrac (soda calcinata, granule plastic,ciment ,var,ipsos,nisip, cereale etc) cu capacitate de 39 m3 an de fabricatie al acestor silozuri 2007/2008.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Daco Trans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Daco Trans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Daco Trans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.476