Direct la continutul paginii »

Roval Logistic Transport SRLFirma SC ROVAL LOGISTIC TRANSPORT SRL cu sediul in Cluj Napoca va ofera intreaga gama de servicii din sistemul "door to door" ceea ce inseamna preluarea marfii de la furnizor si predarea ei la beneficiar impreuna cu toate serviciile incluse (formalitati vamale, manipulare, distributie si la nevoie chiar depozitare), fara a implica deplasarea reprezentantilor firmei dvs. la vama, circuitul actelor fiind efectuat prin fax.

Serviciul "door to door" este urmatorul pas in expedierea marfurilor prin alinierea relatiilor comerciale la standardele europene. Avantajele, pe care le ofera acest pachet de servicii beneficiarului, sunt economia de timp, de resurse umane si de resurse financiare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Roval Logistic Transport SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Roval Logistic Transport SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Roval Logistic Transport SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.855