Direct la continutul paginii »

Cappopera SRLInfiintata in 1997, S.C. CAPPOPERA S.R.L. este o companie specializata in servicii de inchirieri auto (rent a car), inchirieri articole sportive si recreative, respectiv biciclete simple si biciclete tandem (cu doua locuri) precum si o activitate de transport persoane in regim de taxi, desfasurandu-si activitatea pe intreg teritoriul Romaniei

Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie in orice moment pentru a va oferi servicii prompte si de cea mai buna calitate.

Ne va face o deosebita placere sa faceti parte din randurile clientilor nostri, care beneficiaza de atentia personalului nostru si de discount-uri in functie de alegerile facute.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cappopera SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cappopera SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cappopera SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.552