Direct la continutul paginii »

Dunca Expeditii SAIn anul 1994 s-a infiintat DUNCA EXPEDITII, initial ca o societate comerciala cu raspundere limitata cu un singur asociat, pe parcursul anilor numarul asociatilor crescand. In anul 1997 s-a transformat in societate pe actiuni a carui obiect de activitate este expeditia si transportul rutier de marfuri intern si extern in regim singular sau de grupaj.


Initial transportul de marfuri a inceput cu un parc format din trei autoutilitare de trei tone.

In prezent detinem in exploatare un parc auto de peste 800 vehicule. In acest moment suntem unul din principalii transportatori de marfuri pe parcurs intern din tara, iar in judetul Timis suntem cel mai important transportator atat intern cat si la extern.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dunca Expeditii SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dunca Expeditii SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dunca Expeditii SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.684