Direct la continutul paginii »

Yanis Christine SRLYANIS CHRISTINE este o societate comercială cu capital integral privat înfiinţată în anul 2005, membră a UNTRR, având ca obiect de activitate transportul rapid de mărfuri în regim intern şi internaţional, derulat în strictă conformitate cu prevederile Convenţiei CMR şi a Convenţiei IRU.

Vitalitatea, energia unei afaceri este dată de coerenţa şi eficienţa echipei, iar echipa YANIS CHRISTINE doreşte sa fie o echipă puternică, o echipă de Formula 1 motivată să-şi dezvolte competenţele şi să accepte noi provocări.

In mediul actual de afaceri ,care este intr-o continua schimbare ,ne putem mandri ca am devenit unii din cei mai importanti transportatori de pe piata romaneasca ,dovada fiind vanzarile mereu in crestere .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Yanis Christine SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Yanis Christine SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Yanis Christine SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.846