Direct la continutul paginii »

Trans Gaal International SRLPentru a veni in intampinarea necesitatilor si dorintelor clientilor nostri, societatea si-a format o echipa tanara si dinamica, cu un nivel de pregatire profesionala ridicat si cu o bogata experienta în coordonarea ofertelor de transport, care stie si poate sa ridice stacheta calitatii serviciului de transport prestat la un nivel la care clientul va fi pe deplin multumit.

Cautam noi oportunitati pentru a extinde serviciile noastre de transport rutier de marfa si suntem incantati sa discutam orice potentiala cooperare, promovand etica in afaceri.

Parcul auto este compus din autoutilitare Iveco Daily, camioane Man si Mercedes si este in continua crestere pentru a face fata cererii diversificate, bazandu-ne atat pe capacitatea proprie, cat si pe cea a unor colaboratori atent selectati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trans Gaal International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Trans Gaal International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trans Gaal International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.576Produse

    1. 2