Direct la continutul paginii »

Trans Sanedo SRLTRANS SANEDO este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 1996, ca urmare a experientei acumulate de catre colectivul de conducere in domeniul transportului.

Si-a diversificat gama de activitate si anume intermedierea transporturilor de marfuri in trafic intern si international, depozitarea si manipularea marfurilor si nu in ultimul rand, oferirea de servicii de cazare, prin infiintarea in anul 2008 a unei pensiuni, cotata la 4 stele.

TRANS SANEDO ofera clientilor sai servicii complete de transport, depozitare, manipulare, astfel incat sa poata satisface toate cerintele acestora.

Oferta noastra cuprinde:
- Transport rutier de marfa generala;
- Transport rutier de marfa textila;
- Transport ADR;
- Servicii de cazare;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trans Sanedo SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Trans Sanedo SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trans Sanedo SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.546