Direct la continutul paginii »

Conf Tub Inox SRLFirma noastra are implementat sistemul de management al calitatii 9001, certificat de firma germana DEKRA.

Domeniul de activitate al firmei consta in executarea si montarea:
-Cosurilor de fum
-Tubulaturilor de ventilatie
-Pieselor speciale: reductii, coturi, teuri, ramificatii, clapete

Societatea noastra a fost infiintata in anul 2002 si isi are sediul in Judetul Cluj in apropierea Campiei Turzii in localitatea Viisoara.

Avem la dispozitie utilaje profesionale pentru prelucrarea tablei si un colectiv cu foarte mare experienta. Totul este nituit sau sudat cu arc, apoi vopsit impotriva coriziunii si etanseizat urmand apoi controlul calitatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Conf Tub Inox SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Conf Tub Inox SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Conf Tub Inox SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.198