Direct la continutul paginii »

Sosta SRLÎnfiinţată în 1992 firma şi-a dobândit o poziţie respectabilă ca producător de utilaje automate de ambalat pentru industria alimentară. Societatea noastră a fost recompensată cu premii şi diplome ocupând primele locuri în Topul firmelor producătoare din acest domeniu .

Renumele a fost dobândit datorită produselor performante şi prin participări la expoziţiile locale şi naţionale, de asemenea liniile noastre automate de ambalare sunt prezente în publicaţiile de specialitate.

De asemenea SC SOSTA SRL va ofera servicii de prelucrare mecanica prin strunjire, aschiere, frezare, danturare, service linii automate de ambalare, prelucrari piese de schimb pentru utilaje (pinioane, bucsi, flanse).
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sosta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sosta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sosta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.390