Direct la continutul paginii »

Alwo Therm SRLInfintata in anul 2000, ALWO detine o baza proprie de productie de 2000 mp de hala amplasata pe 5000 mp teren .

Companie cu capital 100% privat romanesc, ALWO se doreste a fi solutia dumneavoastra pentru problemele privind ventilatia industriala, filtrarea aerului din diversele domenii de activitate, domenii intre care mentionam: industria lemnului, metalurgie, prelucrari mecanice- sudura, industria automotive, industria cimentului, industria chimica si alimentara, vopsitorii s.a.), echipamente pentru stocarea materialului, transportoare cu banda, transportoare elicoidale, elevatoare cu cupe, transportoare cu lant–redlere .

Dotarea cu echipamente de utima generatie utilizand masini performante cu Comanda Numerica permite o productie optimizata bazata pe respectarea standardelor interne de calitate .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alwo Therm SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alwo Therm SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alwo Therm SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.